KLG Nieuwsblad

Bestuurswisseling

 

Helaas heeft Esther Vromans te horen gekregen dat zij vanwege een blessure niet meer mag hardlopen, en daarom heeft zij besloten om af te treden als voorzitter. Zoals op de ledenvergadering vermeld is, heeft Esther Vromans haar functie als voorzitter overgedragen aan Agnes Kuiper. Esther blijft gelukkig wel bij de club en bij het bestuur betrokken, maar dan als Algemeen Bestuurslid.

 

Agnes wil zich hierbij graag even voorstellen:

 

 

Elf jaar geleden ben ik lid geworden van de Kennemer Loopgroep, en kwam ik erachter wat een leuke club onze loopgroep is. De gezelligheid en de ontspannen manier waarop we met elkaar omgaan, spreken mij erg aan. Ik loop in de groep van Henk van Dijk, en geniet erg van het samen lopen. In 2014 ben ik lid geworden van het bestuur, als Algemeen Bestuurslid, omdat ik graag tijd en energie wilde steken in een club waaraan ik zelf veel plezier beleef. In mijn nieuwe rol als voorzitter zal ik als bestuurslid wellicht wat zichtbaarder voor jullie zijn, maar mijn doel blijft hetzelfde: Een positieve bijdrage leveren aan het reilen en zeilen van onze mooie loopgroep.

 

 

Wissel de trainerdag

 

Zoals jullie weten, hebben we binnen de KLG per groep een contactpersoon. Zij komen twee keer per jaar samen, om te bespreken wat er in de diverse groepen speelt, en kwamen met het volgende idee.

 

Alle groepen hebben vaste trainers. Soms neemt een van de invaltrainers een training over in verband met vakantie of ziekte, maar verder wordt er niet gewisseld. Nu leek het de contactgroepleden een leuk idee om een keer alle vaste trainers een dag te laten wisselen. Er is besloten om dit in het nieuwe jaar een keer te doen, maar we verklappen nog niet wanneer dit gaat gebeuren.

 

 

Nieuwsbrieven op de site

 

Op de ledenvergadering kwam vanuit de leden het verzoek om de nieuwsbrieven op de site te zetten.

 

De nieuwsbrieven zijn vanaf heden te vinden op de site onder: Archief -> Nieuwsbrieven.

 

 

 

 

 

 

 

5ste editie, 15 september 2017

KLG kleding – ACTIE!

 

Een tijd geleden is er, in samenwerking met Marcel Sport, KLG kleding ontwikkeld. Deze kleding is in de bekende blauwe KLG kleur, en is al bij diverse lopers te zien. Speciaal voor de decembermaand, is er nu een actieprijs voor deze kleding.

 

Per artikel krijgen alle KLG leden €5,00 korting. De Kennemer Loopgroep sponsort deze actie met €2,50 per artikel en Marcel Sport neemt de andere €2,50 voor zijn rekening. Alle maten zullen tot het einde van het jaar bij Marcel Sport aanwezig zijn, zodat er gepast kan worden. Wacht dus niet langer, en schaf nog voor het einde van het jaar KLG kleding aan! De prijzen zijn nu:

 

 

Singlet: van €25,00 voor €20,00 

 

T-shirt: van  €26,50  voor €21,50

 

Shirt met lange mouw: van  €40,00 voor €35,00

 

Jack: van  €55,00 voor €50,00

 

 

Oliebollentraining

 

Op zondag 31 december zal de jaarlijkse oliebollentraining plaatsvinden.

 

Jarenlang heeft Simon Waterdrinker de oliebollen gebakken voor de oliebollentraining. Nu Simon er niet meer is, willen Sylvia Swen (dochter van Simon) en Esther Vromans deze traditie graag in ere herstellen, en de oliebollen voor de KLG bakken. Wat een mooi initiatief!

 

 

Trainingstijden

 

Op de ledenvergadering is aangegeven dat er onderzocht zou worden of de trainingstijden van alle groepen gelijk getrokken zouden kunnen worden.

 

In onderling overleg is besloten om dit niet te doen. Alle groepen zullen daarom blijven trainen op de reeds bestaande starttijden.

 

 

Eigen inbreng

 

Jullie kunnen ook eigen stukjes aanleveren voor de nieuwsbrief en de website. Dit kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Agenda

 

Zet nu alvast in je agenda:

 

31 december:  Oliebollenloop

 

6 januari:         Nieuwjaarsreceptie

 

6 mei:              MaartenBonEstafette