KLG Nieuwsblad

Nummer 3

 

Kijk hier dan! Dit is alweer nummer 3! Veel leesplezier!

 

 

Waterdrinkercross

 

Op woensdag 17 mei 2017 om 19:00 uur organiseren wij weer de Waterdrinkercross. Het is weer mogelijk om 1, 2 of 3 rondjes van 3,5 km te lopen. Komt allen! Aan het eind wacht een verdiende, koele traktatie!

 

 

Maarten Bon Estafette

 

Op zondag 2 juli 2017 organiseert de activiteiten-commissie samen met Maarten de vierde Maarten Bon Estafette. We hopen dat veel KLG-leden (ook de beginners!) mee gaan doen. Mocht je geblesseerd zijn dan kun je mee als vaste fietser, een verzorgingspost bemannen of het verkeer regelen. We sluiten weer af met een gezellige lunch bij Geversduin. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. In gemixte groepjes loop en fiets je naar Egmond en terug. Eind mei lees de op website en in jouw Facebookgroep over de aanmelding.

 

 

Eindloop beginnersgroep

 

De beginnersgroep is vol energie begonnen. Tonny nam maar liefst 35 lopers mee het bos in. Inmiddels lopen ze al flinke stukken achter elkaar. Op zondag 9 juli 2017 zullen de trainingen van de beginnersgroep worden afgesloten met een 5 km-loop. Hierna zijn de lopers klaar om door te stromen naar de verschillende loopgroepen. Er is een ruime keuze uit drie recreatieve groepen en twee prestatiegroepen. Dat gaat dus helemaal goed komen! Veel succes alvast!

 

 

Vrijdag avond training

 

Kom je ook een keer op de KLG-vrijdagavondtraining?

 

De training is van 19.00 tot 20.15u en kan gevolgd worden door iedereen die minimaal 5 km kan hardlopen. Iedere week is het een verrassing wie de trainer is. Leuk om ook een keer met andere lopers te trainen.

 

 

Activiteitencommissie

 

Helaas is Evelien Scholsberg om gezondheidsredenen gestopt met de KLG en heeft dus ook de activiteiten-commissie verlaten. Rick Sinkeldam heeft inmiddels aangeboden om Monique Verver in de AC te ondersteunen (super Rick!) maar meer hulp is welkom. Ben je geïnteresseerd? Meld dit bij je trainer of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Evelien: bedankt voor jouw inzet!

 

 

 

 

 

3ste editie, 13 mei 2017

Kleding KLG

 

Voor leden is het mogelijk om bij Marcel Sport, Deutzstraat 24 in Heemskerk, je daar aangeschafte loopkleding gratis te laten bedrukken met het KLG- logo. Wij hebben gekozen voor een kledinglijn van het merk Newline. Er zijn singlets, t-shirts met lange en korte mouw en jasjes beschikbaar in de mooie blauwe KLG-kleur. Leden krijgen sowieso 10% korting op de aangeschafte artikelen.

 

 

Hulptrainers gevonden

 

We zijn heel blij met het grote aantal aanmeldingen om mee te draaien als hulptrainer. De beginnersgroep kan zo wat extra begeleiding krijgen. Heel erg bedankt!

 

 

Dag Carla

 

Ons op één na oudste lid, Carla Boesaart, gaat de KLG na 21 jaar helaas verlaten. Ze heeft besloten om samen met haar zieke man naar Zaltbommel te verhuizen zodat ze dichter bij haar dochter woont. Stoppen met hardlopen doet deze 75-jarige dame niet: ze gaat daar heel snel op zoek naar een nieuwe hardloopgroep. We wensen haar heel veel geluk in Gelderland aan de Waal en horen het graag als daar een leuk loopje georganiseerd wordt.

 

 

Twee nieuwe trainers

 

Wij verwelkomen Esther Raateland en Erwin Rozemeijer als nieuwe trainers bij de KLG. Zij zijn geslaagd voor hun examen Basis Looptrainer 3 van de Atletiek Unie! Voorlopig zal Esther als extra trainster worden ingezet bij de beginnersgroep en Erwin wordt als invaltrainer ingezet. Daarnaast zijn we ook heel trots dat Arthur is geslaagd voor zijn examen als praktijk begeleider.

 

 

Henk van Harselaar

 

Henk van Harselaar, trainer van Recreatieve Groep 1 is bij een val geblesseerd geraakt en kan helaas voorlopig geen training meer geven. Halverwege juli hoopt hij weer aan de slag te kunnen. We wensen Henk veel sterkte met zijn herstel.

 

 

Eigen inbreng

 

Je kunt ook een eigen stukje aanleveren

 

voor de nieuwsbrief en de website. Dit

 

kan door een mailtje te sturen

 

naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.