KLG Nieuwsblad

Nummer 2

 

We hebben veel positieve reacties ontvangen over het eerder uitgebrachte nieuwsblad. Hierbij tref je daarom alweer nummer 2 aan. Veel leesplezier!

 

 

Terug naar de duinen

 

Dag Buurvrouw! Dag park Assumburg! Dag viaduct en Rendierenpark! Vanaf woensdag 29 maart  trainen we weer in de duinen.

 

 

Vrijdagavondtraining

 

Vanaf 31 maart zullen de vrijdagavondtrainingen weer opgestart worden (dus niet zoals eerder vermeld vanaf 7 april). We trainen namelijk vanaf woensdag 29 maart weer in het duin, dus is het logischer om die vrijdag daarop ook te trainen!! De training is van 19.00 tot 20.15u in het duin en kan gevolgd worden door iedereen die minimaal 5 km kan hardlopen. Hij wordt gegeven door iedere week wisselende trainers.

 

 

Nieuwe beginnersgroep

 

Op zondag 2 april 2017 start zoals eerder gemeld een nieuwe beginnersgroep. We hebben hier de afgelopen maand actief reclame voor gemaakt. Er hangen onder meer posters bij verschillende organisaties en ook heeft de voorzitter een radio-interview gegeven. Er zijn al 15 aanmeldingen binnen. De komende tijd worden de PR activiteiten nog voortgezet. Als je zelf iemand kent die graag wil beginnen met hardlopen. Geef het door!

 

Aanmelden? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Hulptrainers gezocht

 

Het duurt nog maar een kleine maand voordat de nieuwe beginnersgroep start. In ons vorige nieuwsblad hebben wij al een oproep gedaan voor hulptrainers. Helaas zijn hiervoor nog maar 2 aanmeldingen. Dat moet toch beter kunnen! Daarom hierbij opnieuw een oproep. Wij zoeken lopers met minimaal een jaar loopervaring. De trainer geeft bij de training aan wat er van je verwacht wordt. Het is erg leuk om te doen. Je kunt je opgeven voor een aantal keer, dus je eigen training hoeft er niet onder te lijden. Ook kun je als je zelf herstellend bent als hulptrainer meedraaien, zodat je weer rustig in je ritme kunt komen.

 

Geef je op bij je trainer of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

2ste editie, 10 maart 2017

Een nieuwe trainer

 

Zoals de meeste van jullie zullen weten, volgt Esther Raateland momenteel de trainersopleiding van de KNAU. Esther moet op zaterdag 22 april 2017 examen doen voor deze opleiding. Het examen wordt op de atletiekbaan van DEM Beverwijk afgenomen en neemt ongeveer drie kwartier in beslag. Wij zijn op zoek naar  mensen die als proefpersoon willen dienen. Er wordt wel wat van de lopers gevraagd, daarom zoeken we lopers uit de Recreatieve Groep 1 en uit de Prestatiegroepen. Meld je aan bij je eigen trainer of bij trainer Arthur. Meer info vind je op onze website.

 

 

Reanimatiecursus

 

De reanimatie/AED-cursus was dit jaar weer een groot succes. 17 enthousiaste deelnemers hebben alles gegeven en er zijn heel wat poppen gered van een verstikkingsdood. Heel leerzaam en ook nog leuk om te doen. Volgend jaar is er weer een mogelijkheid om gratis deel te nemen.

 

 

Maarten Bon Estafette

 

Op zondag 2 juli organiseert de activiteitencommissie samen met Maarten de MaartenBonEstafette. Dit is een gezellige en ontspannen activiteit voor alle lopers van de KLG. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. In gemixte groepjes loop en fiets je naar Egmond en terug. Als je door een blessure even niet kunt hardlopen kun je als begeleider mee. Er volgt later meer informatie op onze website maar zet de datum nu alvast in je agenda.

 

 

Marquetteloop

 

Zet ook maar alvast de datum van de Marquetteloop in je agenda: die is dit jaar op zondag 25 juni. We zouden het leuk vinden als er dit jaar veel KLG-ers meedoen.

 

 

Eigen inbreng

 

Jullie kunnen ook eigen stukjes aanleveren voor de nieuwsbrief en de website.

 

Dit kan door een mailtje

 

te sturen naar

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.