Vers van de pers

Om jullie nog beter van informatie te voorzien is vanaf nu het KLG Nieuwsblad opgericht.

Hierbij tref je het eerste nieuwsblad van de Kennemer Loopgroep aan. Om jullie mee te delen wat er reilt en zeilt binnen de KLG willen wij jullie in het vervolg, aanvullend op de website en de diverse Facebookpagina’s, regelmatig een nieuwsblad sturen. In het nieuwsblad proberen we jullie zo veel mogelijk op de hoogte te houden van de verrichtingen van het Bestuur en de activiteiten die georganiseerd worden. Bezoek ook eens onze website voor nog meer KLG-info.

 

Midwintercross

De midwintercross is dit jaar niet doorgegaan. Dit kwam een beetje onverwachts voor sommige lopers, wat wij begrijpen.

Wij zullen een mooie vervanging voor deze cross organiseren. Dit zal worden gedaan in samenwerking met de Activiteitencommissie. Dus wees gerust, we hebben hier al over nagedacht! Een aantal loopjes willen we altijd terug laten komen, maar soms is het goed om eens de andere kant op te lopen. Jaarlijks zullen er genoeg activiteiten georganiseerd worden om het KLG gevoel te houden. Als je trouwens zelf leuke ideeën hebt, geef ze door aan je trainer of de Activiteitencommissie.

 

Nieuwe beginnersgroep

Op zondag 2 april 2017 start een nieuwe beginnersgroep.

Ken je iemand die graag wil beginnen met hardlopen? Geef het door! Of als je bent hersteld van een blessure en je het hardlopen weer wilt oppakken, dan is dit jouw kans om weer te starten!

Aanmelden? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wist je dat…

Wist je dat je, omdat je lid bent van de KLG, je korting kunt krijgen bij de volgende sportzaken:

-    Marcel Sport 10% . Hier kun je ook de hardloopkleding uit de KLG kledinglijn kopen en laten voorzien van een KLG logo, zodat je herkenbaar door de duinen kan struinen.

-     All4running 10% (niet voor de webwinkels)

-    Intersport Veldhuis 10% (niet voor de webwinkels)

 

Hulptrainers gezocht

Het duurt nog een paar maanden voordat de nieuwe beginnersgroep start. Om de trainer te ondersteunen, zijn wij op zoek naar hulptrainers. Wij zoeken lopers met minimaal een jaar loopervaring. De trainer geeft bij de training aan wat er van je verwacht wordt.

Het is erg leuk om te doen en je staat ervan versteld wat voor loopkennis je in huis hebt. Deze kun je delen met de nieuwe lopers!

Je kunt je opgeven voor een aantal keer, dus je eigen training hoeft er niet onder te lijden. Ook kun je als je zelf herstellend bent als hulptrainer meedraaien, zodat je weer rustig in je ritme kunt komen.

Geef je op bij je trainer of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vrijdagavondtraining

Vanaf 7 april 2017 zullen de vrijdagavondtrainingen weer opgestart worden. De training kan gevolgd worden door iedereen die minimaal 5 km kan hardlopen.

 

Reanimatiecursus

Dit jaar wordt er weer een reanimatie/AED-cursus gegeven.

Deze cursus is voor KLG leden gratis. Heb je je nog niet opgegeven voor de cursus, doe dit dan snel via je trainer. Het kan van levensbelang zijn! Binnenkort krijgen de mensen die mee mogen doen daarvan persoonlijk bericht. Mocht je niet kunnen, laat dit dan z.s.m. weten, want dan kunnen we iemand anders benaderen.

 

Eigen inbreng

Jullie kunnen ook eigen stukjes aanleveren voor de nieuwsbrief en de website. Dit kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook

Zoals de meeste van jullie wel zullen

weten, hebben de  verschillende

loopgroepen allemaal een eigen

Facebookpagina. Meld je aan als lid

en je blijft op de hoogte van hetgeen

in jouw groep speelt.