strand_heemskerk_2

Lieve mensen,

Allereerst dit: hopelijk is niemand van jullie ziek aan het worden en gaat het, in deze onzekere en ongekende tijden, naar omstandigheden goed met je.

Zoals iedereen ongetwijfeld weet, heeft het kabinet zondag 15 maart aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten.

Deze maatregelen houden in dat sportclubs geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten kunnen organiseren. Het advies van NOC*NSF is dan ook om t/m 6 april geen georganiseerde sportactiviteiten plaats te laten vinden, ook niet in kleine groepen.

Het is niet anders en het bestuur van de KLG volgt de adviezen en richtlijnen. Daarin is het bestuur unaniem. Dit betekent dat alle trainingen tot en met maandag 6 april zijn afgelast. We hebben dit zojuist per Skype besloten. Ook de start van de beginnersgroep wordt tot nader order uitgesteld.

Helaas, helaas gaat het dus nog wat langer duren voordat we elkaar op de oude, vertrouwde wijze in het mooie duin weer kunnen treffen.

Of het hierbij blijft, valt niet te voorspellen. Wij houden iedereen op de hoogte.

Blijf gezond!

Het Bestuur