strand_heemskerk_2

Afgelopen 20 januari ben ik door het KLG bestuur gekozen als hun ‘voorzitter’. Marco 2

Ik ben geboren en getogen in respectievelijk Heemskerk en Beverwijk en woon nu alweer zo’n 10 jaar met Mirjam (mijn vrouw) en Max (zoon) in Uitgeest.

Ik sport graag, naast het hardlopen doe ik wat aan tennis, padel en skiën, en hou ik van bezig zijn met beeld en geluid. Ook doe ik graag wel eens wat nieuws: zo ben ik recent begonnen met pianoles en vandaar dat deze voorzittersrol me ook wel wat leek. 

Voor mijn werk reis ik naar Utrecht, ben ik ‘register controller’ bij de Volksbank en coördineer ik op dit moment belangrijke veranderingen binnen de financiële afdeling. Ik optimaliseer graag processen en probeer collega’s daarbij in hun kracht te zetten.

Ik loop nu zo’n 6 jaar hard, eerst vooral alleen, en nu ruim 2 jaar zeer tevreden bij de KLG. Enkele keren per jaar doe ik graag mee aan georganiseerde lopen (van 10 t/m 21 km).

Als bestuurslid van de KLG zie ik als doel, samen met de andere bestuursleden, de huidige KLG lijn te continueren: voor al onze leden ‘met plezier en gezond hardlopen’ mogelijk maken.

Tenslotte wil ik op deze plek Agnes hartelijk bedanken voor haar inzet de afgelopen periode!
En ik heb nu al ervaren dat wij als KLG leden heel veel jaren ontzettend boffen met zulke gedreven en enthousiaste trainers en bestuursleden! Super fijn! Ontzettend bedankt daarvoor!

De komende periode loop ik graag een keer met alle groepen mee.
Hartelijke & sportieve groet,

Marco