strand_heemskerk_2

Beste leden,

Op zondag 6 mei 2018 organiseert onze activiteitencommissie de Maarten Bon Estafetteloop. Om deze dag weer tot een succes te maken, hopen we op een hele grote opkomst! Deze loop is voor ieder lid geschikt of je nu net begint met lopen of heel ervaren bent. Mocht je geblesseerd zijn, dan kun je mee als fietser, of de organisatie helpen door een verzorgingspost te bemannen en de lopers van een hapje of drankje te voorzien of het verkeer te regelen. We sluiten weer af met een gezellige lunch bij Geversduin!! Uitleg wat houdt deze estafetteloop in?

❖  Bij deze estafetteloop is het de bedoeling, dat je met een team van 5 t/m 9 mensen een vooraf bepaalde afstand gaat overbruggen. Waarbij een van de teamleden aan het hardlopen is en de rest van het team op de fiets meegaat en de loper om de beurt aflost.

❖  De te lopen afstand per loper wordt voor vertrek binnen het team besproken en kan voor iedere loper verschillend zijn. (in meters of minuten)

❖  Het estafetteteam wordt samengesteld uit alle groepen van de KLG aan de hand van de lijst met aanmeldingen. Dit om een zo evenwichtig mogelijk team te krijgen en wordt op de dag van de estafette bekend gemaakt.

 

Programma voor 6 mei 2018:

❖  08:30 uur opening door de activiteitencommissie en wordt de samenstelling van de teams bekend gemaakt

❖  09:00 uur begint de estafetteloop en zal inclusief lunch tot 14:00 uur duren Belangrijke punten voor 6 mei 2018:

❖  Kom allen op de fiets. Fijn is als zoveel mogelijk fietsen een kilometerteller en kaarthouder hebben ❖  We starten en eindigen bij Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH
 te Castricum

❖  Aan deze estafetteloop zijn geen KOSTEN verbonden Wil je meedoen? Laat dit dan even weten per mail aan : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef in deze email aan wat je wilt gaan doen! Deelnemen aan estafetteloop (lopen en fietsen), mee fietsen met estafetteloop (ivm blessure) of verzorging (hulp). Uiterlijk reageren voor woensdag 25 april 2018!
 
Met vriendelijke groeten, De activiteitencommissie KLG Elly, Evelien, Maarten, Marianne en Monique